Orthobalance

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu

Access Bars®

Behandelvormen

WEGENS DE CORONAMAATREGELEN KOMT DEZE BEHANDELWIJZE TIJDELIJK TE VERVALLEN.

Access Bars® is een uniek energetisch lichaamsproces, voor meer rust, ruimte en ontspanning in het hoofd en in het lichaam. De 32 punten op het hoofd worden zacht aangeraakt, waardoor de banen tussen de punten gaan stromen en de elektrische lading (vastgezette energie) kan worden losgelaten. Daardoor kan zonder praten de lading van gedachten, overtuigingen, emoties, oordelen en standpunten die gedurende het leven zijn opgeslagen worden opgeruimd. Overtuigingen kunnen zijn: 'ik ben niet goed genoeg', 'Ik ben het niet waard om van te houden', 'dat kan ik toch niet'.

Access Bars® is voor een ieder die oude patronen wil doorbreken en tevens lichamelijke ongemakken wil loslaten. Dit zorgt voor een positievere houding ten opzichte van het leven en betere relatie met jezelf en keuzes te maken die beter bij je passen.
Mensen ervaren na afloop van een behandeling met Access Bars® meer ruimte in hun hoofd, alsof er is opgeruimd en er kunnen zowel mentaal als fysieke veranderingen waarneembaar zijn.

De mensen die een behandeling met Access Bars® hebben ondergaan merken dat ze minder last hebben van:
stress, piekeren, somberheid, pijn, slecht slapen, faalangst, hooggevoeligheid, lichamelijke klachten, vermoeidheid, migraine.

Tijdens de behandeling lig je aangekleed op een massage tafel. Terwijl de punten op het hoofd zacht aan worden geraakt.


 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu